Ledig(?) och Makrame

Nu är butiken stängd och vi öppnar igen den 4/2. Med två småbarn betyder inte det ledigt precis, men nu när förskolan dragit igång för den äldsta så hinner man med lite hemmafix iaf. Jag älskar att förnya hemma, och får sån härlig känsla av att bara möblera om eller hänga upp något nytt på väggen:) 

Köpte några rullar bomullssnöre och provade på makrame. Det var verkligen hur lätt som helst, och perfekt pyssel för någon som är otålig som jag, och gärna ser att mina projekt blir klara så snabbt som möjligt. Tröttnar så lätt på långdragna projekt och har jättedåligt tålamod..
Väggbonaden var mitt första projekt:


Igår gjorde jag en dubbelampel:

Älskar denna växt ovan som kallas Trollhalsband! Är en suckulent, så den är lättskött och så fin att hänga i ampel. 

Ha nu en härlig helg!
/Malee

1 kommentar

Kommentarer inaktiverade.