Helg och fotografering

Igår fick jag äntligen komma ut och jobba lite i butiken, efter nästan en vecka i karantän. Vinterkräksjukan är inte nådig alltså:( Vi var bortbjudna på första adventmys, men fick avstå pga vill verkligen inte smitta någon!!! 72h efter sista symptom stannar vi hemma. Tips till alla barnfamiljer så inte detta vidriga sprids!! 72 timmar!!
Vidare till något lite trevligare… Jag köpte ju en systemkamera som jag håller på och lär mig, har verkligen noll erfarenhet av fotografering, så det tar upp lite tid:) Tycker det är så svårt med ljus och djup, närbilder blir alltid lite bättre och är så mkt enklare att få till tycker jag. Om det är någon som har lite tips så hit me! Och vad vill ni se här i bloggen? 

Här är en vas från House Doctor som jag bara älskar! Vasstråna är plockade i somras och är torkade och fortfarande fina. En fin, enkel och billig detalj. Vasen finns att köpa i butiken:)